Apple Pie House

Magunk között csak kunyhónak hívjuk. Nagymama kunyhójának. Valóban az is volt – egy idős néni több, mint 100 éves házikója, amiben a nagyi almás pitéjének illata terjeng. Egy békés odú, ahol téli estéken a látvány-konvektor előtt szürcsölheted a forró kakaót, nyáron pedig a hűvös falak mögül élvezheted a naplementét villámgyors WiFi társaságában.
Apple Pie House

Nekézseny – az utolsó mesefalu, egy mini-Erdély, ahol még hallani a faluvégi kutyaugatást, ahol a nénik összeülnek az utca-széli pletykapadon, ahol nyári hajnalon nyitott ablak mellett ébresztőóra helyett felkiabálnak a madarak, ahol az „utolsó karácsony” érzését még átélheted. Itt egy parányit megállt az idő. Nyári éjszakákon még látszik az összes csillag a Tejúton, a szomszéd macskája pedig hajnalig hajkurássza a szentjánosbogarakat.

Projektünk célja olyan tematikus vendégházak létrehozása volt, ahol mi is jól érezzük magunkat. Másodikként az Apple Pie House született meg.

Szeretettel várjuk mindazokat, akik kedvelik a hangulatos falusi utcában megbújó házakat, az erdő közelségét, szeretnek kirándulni, kerékpározni, horgászni.

További fotók